HomeOver ons

Over ons

Videt komt uit het Latijn en staat voor ziet.

Videt als organisatie ziet kansen en creëert mogelijkheden voor de inwoners van Uithoorn om mee te doen en zich te ontwikkelen middels de pijlers sport, cultuur, welzijn en educatie. Dit doen wij in de samenwerkingsorganisatie Uithoorn voor Elkaar.

Videt is een verbinder, die mensen motiveert, inspireert en samen brengt!
Het &-teken in het logo staat voor deze verbinding.

Werkwijze

Verbinder

Wij streven naar een gelukkig Uithoorn waarin écht iedereen - van 0 tot 100 jaar - de kans krijgt om zijn of haar talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Het liefst samen met anderen. Om dit ook echt voor elkaar te krijgen, werken we met heel veel organisaties en inwoners samen. We zetten een ieder in zijn kracht, zijn een verbindende factor tussen lokale organisaties en de bewoners.

Meedoen voor iedereen

De samenleving maken we met elkaar. Iedereen – jong, oud, arm, rijk, extravert of juist verlegen - kan daar een bijdrage leveren. Word vrijwilliger, ga sporten of wees creatief. Iedereen heeft de mogelijkheid om ergens aan mee te doen! Door te denken in oplossingen, komen we samen met de mensen tot een passende activiteit.

Het beste uit jezelf halen

Droom en denk na over wat je graag wilt doen! Blijf altijd zoeken naar wat jou echt raakt en waar je blij van wordt! Doorbreek gewoontes en kom tot nieuwe ontdekkingen! Trek de stoute schoenen aan, neem een stappenteller mee en zet net die paar extra stappen. Stap het podium op en geniet van de staande ovatie op het eind. Wij stimuleren jou om over die drempel te stappen en alles uit jezelf te halen.

Katalysator van talent

Bouncen op eigen gemaakte muziek, schrijven van prachtige gedichten of dribbelend met de bal aan de voet door het winkelcentrum. Jij hebt talent en de kunst is het ontdekken ervan. Jouw zoektocht begint al op jonge leeftijd. Het aanbieden van een breed scala aan activiteiten in samenwerking met verschillende sport- en cultuurorganisaties, maakt deze ontdekkingsreis nog rijker. Wij zijn onderdeel van deze reis en motiveren tot het ontdekken en ontwikkelen van talent.

Collega's

Nick Braakman

Marco Bragonje

Nasséra Achahboun

Milou van der Hoorn

Barry Wehman

Daniëlle Klijnsma

Dennis van Beek