HomeNieuwsVacature: Buurtsport en cultuurcoach gemeente Uithoorn

Vacature: Buurtsport en cultuurcoach gemeente Uithoorn

Buurtsport en Cultuurcoach gemeente Uithoorn

Team Sportservice wil haar team in Uithoorn versterken met twee nieuwe energieke en enthousiaste collega’s voor de functie:

Buurtsport en Cultuurcoach gemeente Uithoorn

Locatie: Uithoorn 22-30 uur per week
Start: per direct/zo snel mogelijk

Scoren in het hetzelfde doel

Team Sportservice is in gemeente Uithoorn het lokale sport en cultuurloket en is een onderdeel van netwerkorganisatie Uithoorn voor Elkaar. Spreekt het jou aan om bij een sportief en maatschappelijk betrokken organisatie aan de slag te gaanWil jij deel uitmaken van een winnend team dat iedereen maximaal wil laten profiteren van de positieve effecten die sport, bewegen en een gezonde leefstijl. En heb je een passie voor sport, bewegen, cultuur en een gezonde leefstijl? Lees dan snel verder.

Ben jij ons transferdoelwit?

Ben jij een echte verbinder? Stap jij makkelijk op mensen af en kun jij goed luisteren? Heb je ervaring met het uitvoeren en coördineren van sport, beweeg en cultuuractiviteiten? Past werken in een team jou perfect, maar ben je ook zelfstandig? Ben je bij voorkeur woonachtig in de regio Amstelland en in het bezit van een auto? Onze transferperiode is geopend!

Bonuspunten voor jou als je flexibel bent in je uren en een bestaand netwerk hebt in de gemeente Uithoorn.

Jouw positie binnen het team

Je bent in de gemeente Uithoorn verantwoordelijk voor de uitvoering van sport en cultuur trajecten. Samen met partners, scholen en inwoners in de wijk geef je handen en voeten aan activiteiten op het gebied van sport en bewegen, cultuur en een gezonde levensstijl. Je signaleert onderliggende problematiek en verwijst eventueel door naar extra ondersteuning of hulpverlening. Kansen, ontwikkelingen en trends worden door jou opgemerkt en omgezet in een lokaal uitvoeringsplan. Je weet hoe je de juiste snaar kunt raken om jeugd, jongeren en volwassen te motiveren en te stimuleren.

Over Team Sportservice en Uithoorn voor Elkaar

Team Sportservice die actief is in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In totaal werken we met ongeveer 300 collega’s aan hetzelfde doel. Ons team in Uithoorn van ongeveer 7 collega’s maakt onderdeel uit van netwerk organisatie Uithoorn voor Elkaar waar ongeveer 40 medewerkers werkzaam zijn. Uithoorn voor Elkaar bestaat uit vijf organisaties Mantelzorg en Meer, MEE Amstel en Zaan, Participe Amstelland, Tympaan-De Baat en Team Sportservice. Het samenwerkingsverband werkt in opdracht van de gemeente Uithoorn.

Jouw inzet wordt beloond

Bij een fulltime dienstverband bieden we je een salaris tussen de € 2472,- en € 3.494,- (schaal 7 van CAO sport, ingeschaald op basis van opleiding en ervaring). Ook krijg je 24 vakantiedagen, pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, een sportief en gezellig team en op zijn tijd een goede derde helft. De Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen om jezelf te ontwikkelen tot sterspeler binnen ons team.

Transferperiode

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Upload dan jouw cv en motivatie (tekst, video geluid of anders) via onze website. Wij hopen jou zo spoedig mogelijk te kunnen presenteren!
Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Marcel Barrett beantwoordt ze graag. Marcel Barrett is bereikbaar op 06-19 61 69 89.

Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Kijk op: Buurtsport en Cultuurcoach gemeente Uithoorn – Team Sportservice om te solliciteren.