HomeNieuwsVacature jongerenwerker

Vacature jongerenwerker

Jongerenwerker locatie Uithoorn

Team Sportservice is voor de locatie Uithoorn per direct op zoek naar een ervaren en energieke collega voor de functie:

Jongerenwerker
met affiniteit sport/cultuur
20 uur per week

Dit ga je doen
Als jongerenwerker ben je als verbinder actief in het sociaal domein en verantwoordelijk voor het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van activiteiten op de 4 pijlers sport, cultuur, gezonde leefstijl en educatie en enthousiasmeren en begeleiden Maatschappelijke Diensttijd trajecten. Deze activiteiten zijn gericht op jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 23 jaar. Je creëert een groot sociaal netwerk om je heen en neemt deel aan lokale netwerk bijeenkomsten.

Waar kom je terecht?
In Uithoorn voert Team Sportservice uit onder de naam Videt. Dit doen wij in de netwerkorganisatie Uithoorn voor Elkaar, samen met Mantelzorg & Meer, MEE, Participe en Tympaan de Baat.
Samen met PerMens, verantwoordelijk voor specialistisch jongerenwerk, maatschappelijke organisaties, onderwijs, verenigingen, inwoners en partners in de wijk geef je uitvoering aan en coördineer je activiteiten op de eerdergenoemde 4 pijlers. Je raakt de juiste snaar bij mensen. zo werf, enthousiasmeer en begeleid je vrijwilligers en/of stagiaires.

Dit breng jij mee
Je hebt HBO werk en denkniveau. Een opleiding richting Social Work, Culturele en Maatschappelijke Vorming, sport & bewegen, welzijn of jongerenwerk is een pre. Je hebt kennis en ervaring met de uitvoering en coördinatie van sport, cultuur, gezonde leefstijl en educatieactiviteiten. Je bent een verbinder, vernieuwend, niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Je bent iemand die zelfstandig te werk kan gaan, aan instructies op hoofdlijnen genoeg heeft, een coachende stijl heeft en natuurlijk overwicht. Je bent een echte teamspeler en je kunt goed luisteren en doorvragen. Je stapt gemakkelijk op mensen af, je kunt tegen een verbaal stootje en je kent de taal van de straat. Voor werken buiten de kantooruren – de verwachting is 3 vaste dagen en 2 avonden –  draai jij je hand niet om. Je hebt kennis van de regio, bent bij voorkeur hierin woonachtig en beschikt over een auto.

Wij bieden
Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je graag als teamlid. Je start met een contract voor 20 uur per week. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de CAO Sport en is de functie ingedeeld in schaal 7.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Solliciteer dan via onze website ( Jongerenwerker locatie Uithoorn – Team Sportservice)

Een VOG en referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Nassera Achahboun van Team Sportservice via telefoonnummer 06 – 527 704 94.