Doe mee met het nijntje Beweegdiploma!

Doe mee met het nijntje Beweegdiploma!

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters en kleuters bij KDO D.A.G. het nijntje Beweegdiploma halen!

 

Wat is het nijntje Beweegdiploma? 

Het nijntje Beweegdiploma biedt jonge kinderen wekelijks speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling. 

Bewegen met plezier

In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leren kinderen op een verantwoordelijke manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkling van hun hersenen? Zo draagt het nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk van jonge kinderen. 

Meedoen

Het nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangen de kinderen het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar ze mee hebben geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat je kind een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

De lessen bij KDO D.A.G.

Leer je kind op een leuke manier de basis van bewegen! Het nijntje Beweegdiploma bestaat uit twee lessenseries: 

Beweegdiploma 1 voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Beweegdiploma 2 voor kinderen van 4 tot 6 jaar

Meer informatie over onze lessen, de kosten en het aanmelden staat op www.kdo.nl/dance-aerobics-gym/nijntje-beweegdiploma

 

 

 

Meer informatie?

Nick Braakman

Sportcoach

T: 06-42170184
M:
E: nick@videt-uithoorn.nl

 

Algemeen contact

Videt-Uithoorn
Johan de Wittlaan 83
1421XB Uithoorn
 
T: 0652770494

 

Nieuwsbericht delen:

Gerelateerd nieuws