HomeNieuwsWethouder Ria Zijlstra bezoekt de picknick van Girlpower

Wethouder Ria Zijlstra bezoekt de picknick van Girlpower

Iedere donderdagmiddag in de zomervakantie konden meiden uit groep 7 en 8 meedoen met Girlpower. Afgelopen donderdag hebben wij dat afgesloten met een picknick, waar wethouder Ria Zijlstra een kijkje kwam nemen en (op anderhalve meter afstand) gezellig met de meiden babbelde over van alles en nog wat.

De wethouder wilde tijdens de afsluitende picknick van de meiden weten hoe zij op hun zomer en de workshops terugkijken. Zo is er onder andere een beautydag, een sushiworkshop en een knutselmiddag gehouden. De wethouder vroeg aan de meiden welke workshop ze nou het allerleukst vonden. Daar kwam echter geen pasklaar antwoord op. Want eigenlijk was alles even leuk. Zo stelden de kinderen. ,,Ik vind het vooral heel leuk dat ik nieuwe vriendinnetjes heb gekregen,” voegde een van de meiden er nog aan toe.

Wethouder Zijlstra: “Ik ben erg blij om van Videt te horen dat er deze zomer zoveel animo was voor de activiteiten. Dat heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat veel gezinnen niet op vakantie zijn gegaan vanwege het coronavirus. Heel fijn dat de kinderen zich niet hoefden te vervelen en dat ze zo genoten hebben en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes hebben gemaakt.” (Gemeente Uithoorn, 15 augustus 2020)